Teleferik’te şaşırtan uygulama

14 Kasım 2016 Pazartesi 09:28
Teleferik’te şaşırtan uygulama
Türkiye’nin en önemli kış ve doğa turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’a teleferik ile çıkacaklara bir uyarı daha geldi.
176 kabin ile saatte bin 500 yolcu taşıma kapasiteli, 9 kilometre ile dünyanın en uzun aktarmasız teleferik hattı olan Bursa Teleferik, 20 gün içinde ikinci kez çalışma saatlerini değiştirdi.
Bursa Teleferik A.Ş’den yapılan açıklamada, "14.11.2016 Pazartesi gününden tarihinden itibaren çalışma saatleri 10.00-17.00 olarak değişecektir" denildi.
Vatandaşlardan tepki
En son çalışma saatlerini 25 Ekim’de 09.00-18.00 olarak belirleyen Bursa Teleferik A. Ş’nin bu açıklamasına tepki gösteren vatandaşlar, "Kış sezonuna giriliyor. Uludağ’a insanlar nasıl gidecek. Son sefer 17.00’de mi? Şaka sanırım!. Binenler zengin olduğu için tam sosyete işi oldu." dediler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<