TOKİ'nin Bursa'da satacağı arsa yerleri belli oldu

10 Ekim 2022 Pazartesi 16:08
TOKİ'nin Bursa'da satacağı arsa yerleri belli oldu

TOKİ 1 milyon arsa projesi kampanyası başvuruları e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Ev, arsa ve işyeri sahibi olmak isteyen kişilerin yoğun ilgi gösterdiği dev proje ile ilgili başvurular bugün başladı. Peki, TOKİ arsa Bursa'da nereye yapılacak? 

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında "İlk Evim Arsa ve İlk İş Yerim" başvuruları da bugün alınmaya başladı. Başvurular 07.11.2022 tarihine kadar kadar yapılabilecek. Bu doğrultuda Bursa'da "İlk Evim Arsa ve İlk İş Yerim" projesi için satılacak arsaların adresleri de belli oldu.

Açıklanan listeye göre arsalar, Bursa Merkez, Orhangazi, Gemlik ,Harmancık, Keles, Büyükorhan ve Orhaneli'de satılacak.

banner350

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<