banner359

Traktörün altında kalan genç hayatını kaybetti

02 Nisan 2017 Pazar 17:53
Traktörün altında kalan genç hayatını kaybetti

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde traktörle zeytinliğe giderken devrilen traktörün altında kalan genç hayatını kaybetti. Acı haberi alan gencin anne ve babası sinir krizleri geçirdi.

Olay, Orhangazi’ye bağlı Karsak Mahallesi’nde bir zeytinlikte meydana geldi. Alınan bilgilere göre, aslen Karsaklı olan ve Bursa’da bir fabrikada çalışan Murat Yavuz (28), tatil gününde çalışmak için Karsak Mahallesi’nde bulunan kendilerine ait zeytinliğe geldi. Murat Yavuz, 16 KD 112 plakalı traktörü ile zeytinliğe gitmek için yola çıktı. Zeytinliğe giriş yaparken bir anda kontrolden çıkan traktör devrilirken, genç aracın altında kaldı. Bir başka zeytinlikteki vatandaş tarafından farkedilen kaza sonrasında olay yerine 112 Acil Servis ambulansı çağrıldı. Sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini tespit etti. Murat Yavuz’un cesedi bir başka traktörün devrilen traktörü kaldırması ile çıkarıldı. Oğullarının kaza haberini alan baba Hüseyin ve anne Nalan Yavuz zeytinliğe geldiklerinde acı tablo karşısında sinir krizleri geçirdi. Yavuz’un cesedi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç adamın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevkedildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<