banner359

Turist Olarak Geldiği Bursa'da Müslüman Oldu

Belerus vatandaşı Darina Kobzar, turist olarak bulunduğu Bursa'da İl Müftülüğüne giderek İslam dinine girmek istediğini beyan etti. Kelimei Şahadet getiren Kobzar, müslüman olarak, Amira adını aldı.Aslen Hıristiyan olan Darina Kobzar, incelediği dinler arasında en iyi olduğuna

06 Ağustos 2014 Çarşamba 11:56
Turist Olarak Geldiği Bursa'da Müslüman Oldu

Belerus vatandaşı Darina Kobzar, turist olarak bulunduğu Bursa'da İl Müftülüğüne giderek İslam dinine girmek istediğini beyan etti. Kelimei Şahadet getiren Kobzar, müslüman olarak, Amira adını aldı.
Aslen Hıristiyan olan Darina Kobzar, incelediği dinler arasında en iyi olduğuna inanarak, İslam dinini seçtiğini belirtti. İl Müftü yardımcısı Mehmet Köktaş tarafından İslam Dini hakkında bilgiler verilmesinin ardından, yapılan ihtida merasiminde Kelimei Şahadet getirerek İslam'a giren Darina Kobzar, Amira adını aldı. Kendisine Kur'anı Kerim hediye edilen Amira Kobzar'ın mutlu ve sevinçli olduğu gözlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<