banner359

Türkiye İle Kosova’nın Dostluğuna Gençlerden Tam…

Bursa Büyükşehir Belediyesi ’ni ziyaret eden Prizren Gençlik Etkinlikleri Genel Koordinatörü Gökhan İspiri ve dernek üyesi gençler, Bursa ve Türkiye ile Kosova arasındaki dostluğun devam etmesini istedi.Balkanlar'ın en güçlü dostlarından biri olan Bursa ’ya gelen Prizren Genç

06 Ağustos 2014 Çarşamba 21:06
Türkiye İle Kosova’nın Dostluğuna Gençlerden Tam…

Bursa Büyükşehir Belediyesi ’ni ziyaret eden Prizren Gençlik Etkinlikleri Genel Koordinatörü Gökhan İspiri ve dernek üyesi gençler, Bursa ve Türkiye ile Kosova arasındaki dostluğun devam etmesini istedi.
Balkanlar'ın en güçlü dostlarından biri olan Bursa ’ya gelen Prizren Gençlik Etkinlikleri Genel Koordinatörü Gökhan İspiri ve dernek üyesi gençler, Bursa Büyükşehir Belediyesi ’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç ’ün Tarihi Belediye Binası ’nda kabul ettiği heyet, ziyarette Bursa detaylı bilgi sahibi oldu. Prizren Gençlik Etkinlikleri Genel Koordinatörü Gökhan İspiri, Prizren Gençlik Etkinlikleri Dış İlişkiler Koordinatörü Onur Canhas ve üyelerden oluşan heyet, Bursa ’nın Balkanlar'ın yanında olduğunu bildiklerini ve Türkiye ile Kosova arasındaki dostluğu daha da geliştirmek istediklerini belirtti.
Genel Koordinatör İspiri, Bursa ’ya değer katan mekanları görme fırsatı bulduklarını ifade ederek, “Bursa ve Türkiye ile Kosova arasında gençlik köprüsü kurmayı istiyoruz. İki dost ülke arasındaki diyaloğun gençlerin de desteğiyle daha da artmasını hedefliyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç ise, Bursa ’nın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ’nin Balkanlar konusundaki hassasiyetini vurguladı. Ödünç, iki ülke arasındaki diyaloğun fedakarlıkla geliştirileceğine işaret ederek, Prizrenli gençlere çeşitli hediyeler takdim etti. Ödünç, Bursa ve belediye binasının tarihiyle ilgili bilgiler de verdiği ziyarette gençlere meclis salonunu da gezdirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<