banner359

Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanlığı’na yeni bina

19 Aralık 2016 Pazartesi 09:35
Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanlığı’na yeni bina

Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın yeni binası hizmete girdi.
Osmangazi İlçesi Şehreküstü Mahalllesi’ndeki açılış Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kadir Koçdemir, MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Rüştü Sütçü ve ülkücü şehit Erol Ateş’in ailesinin katılımıyla gerçekleşti.
Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Rüştü Sütçü, ocağı ilk aldıkları zaman binanın harap olduğunu işaret ederek, “İçerisi harabe çatı çökmüş vaziyetteydi. Ortaöğretimli gençlerle birlikte içerideki moloz yığınlarını sabah kadar çalışıp indirdik” diye konuştu. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ise “Ülkü ocakları rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in emaneti, şehitlerimizin mirası, gazilerimizin gözyaşı, dava büyüklerimizin de bize bırakmış olduğu şerefli bir emanettir. Ülkü ocakları her zaman Türk gençliğini yetiştirmiş ve geliştirmiştir” dedi. Konuşmaların ardından kurban kesilerek, davetlilerin katılımıyla açılış gerçekleştirildi. Ülkücü şehit Erol Ateş’in annesi Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’a oğlunun resmini ve çiçek hediye etti. Açılışı yapılan binanın gezilmesiyle açılış töreni sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<