banner359

Üniversitelilere sıcak karşılama

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Üniversite Eğitimi Almak İçin İlk Kez Bursa’ya Gelen Gençleri Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsünde Karşılıyor.

03 Ekim 2019 Perşembe 15:10 2019-10-03 18:47:25
Üniversitelilere sıcak karşılama

Bursa Büyükşehir Belediyesi, üniversite eğitimi almak için ilk kez Bursa’ya gelen gençleri Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsünde karşılıyor. Bursa’yı tanıtıcı materyallerin bulunduğu stantta gençler Bursa hakkında bilgilendiriliyor.

İlk ve orta dereceli okullarda fiziki eksikliklerin giderilmesi, ihtiyacı karşılayamayan okulların sil baştan yenilenmesi ve eğitim kurumlarına spor salonları kazandırılması başta olmak üzere eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi düzenlediği farklı etkinliklerle üniversiteli gençleri de yalnız bırakmıyor. Üniversite eğitimi almak için bu yıl ilk kez Bursa’ya gelen gençler, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Görükle Kampüsünde karşılanıyor. Uludağ Üniversitesi Öğrenci Topluluklarının tanıtım günlerinde stant açan Büyükşehir Belediyesi, yeni kayıt yaptıran öğrencilere Bursa’yı tanıtıyor.

Son Güncelleme: 03.10.2019 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<