banner359

Üvey Annesini Boğarak Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk…

Bursa ’da evden gönderilmek istenmesinden sorumlu tuttuğu üvey annesini telle boğarak öldüren zanlı, beraberindeki 2 kişiyle adliyeye sevk edildi.Olay, merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi Maruf Sokak ’ta meydana geldi. İddiaya göre işsiz olan D.D., evden ayrılmasından sorumlu t

21 Ağustos 2014 Perşembe 16:49
Üvey Annesini Boğarak Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk…

Bursa ’da evden gönderilmek istenmesinden sorumlu tuttuğu üvey annesini telle boğarak öldüren zanlı, beraberindeki 2 kişiyle adliyeye sevk edildi.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi Maruf Sokak ’ta meydana geldi. İddiaya göre işsiz olan D.D., evden ayrılmasından sorumlu tuttuğu üvey annesini ilk önce elle boğmaya çalıştı. Kadını daha sonra eline geçirdiği telle boğarak öldüren D.D., cesedi battaniyeye sarıp otomobilin bagajına koyduktan sonra evden ayrıldı.
Ardından arkadaşları H.Ç. ve K.D. ile buluşan genç, cesedi gömmek için yer aramaya başladı. Merkez Yıldırım ilçesi Doğu Garajı mevkiinde uyuşturucu kontrolü yapan Yunus timleri, şahısların bulunduğu otomobilden şüphelendi. Aracı durduran ekipler, bagajı açtıklarında vahşetle karşılaştı. Gözaltına alınan H.Ç., K.D. ve D.D., emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<