banner359

Uyuşturucu Tacirlerine Şafak Operasyonu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir eve yapılan şafak baskınında 17 kilo esrar ele geçirilirken, biri kadın 4 kişi gözaltına alındı.Geçen pazar akşamı Sinanbey Mahallesi Mesudiye Sokak üzerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan baskının ardından KOM ekipleri dün şafak vak

10 Ağustos 2014 Pazar 16:47
Uyuşturucu Tacirlerine Şafak Operasyonu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir eve yapılan şafak baskınında 17 kilo esrar ele geçirilirken, biri kadın 4 kişi gözaltına alındı.
Geçen pazar akşamı Sinanbey Mahallesi Mesudiye Sokak üzerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan baskının ardından KOM ekipleri dün şafak vaktinde Yenice Mahallesi Dede Fatma Çıkmazı'nda bir eve daha baskın yaptı. İnegöl ve Bursa Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan baskında 17 kilogram satışa hazır kubar esrar ele geçirildi. Baskın sırasında kiralık evde ikamet eden 24 yaşındaki T.Ş., 40 yaşındaki E.I., 24 yaşındaki T.Z. ve 46 yaşındaki H.I. gözaltına alındı.
EMniyete götürülerek ifadeleri alınan T.Ş., E.I., T.Z. ve H.I. daha sonra adliyeye sevk edildi.
Gelen ihbarları 24 saat esasına göre titizlik ve ciddiyetle değerlendiren emniyetin bu tür operasyonlara devam edeceği, uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına göz açtırmayacağı açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<