banner359

Vali Karaloğlu’ndan Kadın Derneklerine Hamur…

Bursa Valisi Münir Karaoğlu, kadın derneklerine hamur yoğurma makinesi hediye etti.Vali Münir Karaoğlu, üreten kadın derneklerine hamur yoğurma makinesi dağıttı. Orhangazi ilçesinde Örnek Köy Kadınları Dayanışma Derneği ve Paşapınar Kadınları Dayanışma Derneği ile Mudanya

13 Ağustos 2014 Çarşamba 18:04
Vali Karaloğlu’ndan Kadın Derneklerine Hamur…

Bursa Valisi Münir Karaoğlu, kadın derneklerine hamur yoğurma makinesi hediye etti.
Vali Münir Karaoğlu, üreten kadın derneklerine hamur yoğurma makinesi dağıttı. Orhangazi ilçesinde Örnek Köy Kadınları Dayanışma Derneği ve Paşapınar Kadınları Dayanışma Derneği ile Mudanya ilçesinde Tirilyeli Kadınlar Eğitim, Üretim, Turizm, Sanat ve Dayanışma Derneği ’ne verilecek hamur makineleri için Heykel ’deki tarihi vilayet binasında tören düzenlendi. Üç hamur yoğurma makinesi dernek başkanlarına teslim edildi.
Valilik olarak üreten kadınların yanında olduklarını belirten Vali Karaloğlu, "Geçen yıl 16 olan kadın derneği sayısı bu yıl 23 oldu. Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu çatısı altında bütün derneklerimizi bir araya getirmek istiyoruz. Bunun çalışmalarını başlattık.Bugün üç derneğe hamur makinesi verdik. Bursalı kadınlar kurdukları derneklerle üreten kadınlar olduklarını gösterdi. Valilik olarak üreten kadınlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<