banner359

Vali Küçük'ten Hayırlı Olsun Ziyareti

10 Kasım 2017 Cuma 18:07
Vali Küçük'ten Hayırlı Olsun Ziyareti

 Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Görüşmede, Bursalıların yüzünü güldürmek için, işbirliğiyle, önemli ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceği fikri öne çıktı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Valisi İzzettin Küçük ile Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’ndaki makamında bir araya geldi. Başkan Aktaş’a, yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali İzzettin Küçük, Bursa’nın sorunlarını çözmenin önemini vurguladığı konuşmasında, “Bu şehrin insanlarının yüzlerini güldürmek ve bu şehrin ismini yüceltmek, hepimizin görevi. Bu yolda beraberce, omuz omuza çalışacağız. Görevimiz, bu şehrin insanlarının dertlerini azaltmak, sorunlarını çözmektir. Bunun için de işbirliği içinde olacağız. Hayırlı olsun, tebrik ediyorum” dedi.

“Hedef, Bursa’yı daha iyi yarınlara taşımaktır”
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni görevine başladığı 3 Kasım Cuma günü Vali Küçük’ü ziyaret ettiğini söyleyerek, “Derdimizi heyecanımızı anlatıp, deyim yerindeyse o mübarek gün hürmetine hayır duasını alalım istedik. Sağ olsun Sayın Valim de bugün büyük bir nezaket gösterip iade-i ziyarette bulundular. Bursa, gerçekten yaşanılası bir şehir. Bir Osmanlı şehri olan Bursa, aynı zamanda da ekonomi, tarih ve kültür şehri. Valilik, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarımızla Bursa’yı daha iyi yarınlara taşımak için her zaman, her konuda işbirliği içerisinde olacağımızı her ortamda ifade ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Aktaş, not aldığı bazı konuları da Vali Küçük’e aktardığını belirterek, “Devlet tecrübesi fazla Sayın Valimizin, kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugün de inşallah bundan sonra yapılacak güzel çalışmaların, bir nebze temelini de atmış olduk” dedi.
Başkan Aktaş, nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Vali Küçük’e bir pano hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<