Vatandaşlar Şifa Bulmak İçin Sülüklü Göle Akın…

Bursa ’nın Keles ilçesine bağlı Epceler Mahallesi ’ndeki sülüklü göl şifa bulmak isteyen vatandaşların akınına uğruyor.Epceler Mahallesi ’nde bulunan gölde yaşayan sülükler şifa kaynağı oluyor. Türkiye ’nin her yerinden şifa bulmak için Epceler ’e gelen vatandaşlar

22 Ağustos 2014 Cuma 20:29
Vatandaşlar Şifa Bulmak İçin Sülüklü Göle Akın…

Bursa ’nın Keles ilçesine bağlı Epceler Mahallesi ’ndeki sülüklü göl şifa bulmak isteyen vatandaşların akınına uğruyor.
Epceler Mahallesi ’nde bulunan gölde yaşayan sülükler şifa kaynağı oluyor. Türkiye ’nin her yerinden şifa bulmak için Epceler ’e gelen vatandaşlar, çoraplarını çıkararak, gölde bulunan sülüklere ayaklarını teslim ediyor. Mahallede yaşayan ve tedavi için gelen vatandaşlara yardım eden İslam Orhan, "Sülüğü çağırma teknikleri var. Elimizdeki sopayla gölde şırıltı oluşturuyoruz. Sülüğü bu şekilde yakalayarak bardağın içerisine alıyoruz. Daha sonra neresi rahatsızsa oraya bardakla bırakıyoruz. Sülüğün egzama, romatizma ,varis hastalıklarına iyi geldiğini biliyoruz. Buraya Türkiye ’nin her yerinden vatandaşlar şifa için geliyor. Biz de gelen vatandaşlarımıza hiç bir ücret almadan yardımcı oluyoruz" dedi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<