banner359

Yabancı Turistin Uludağ’da Büyük Kabusu

Uludağ Jandarma Arama Kurtarma Timleri (JAK), Uludağ’da kaybolan Bahreyn uyruklu 29 yaşındaki bayan turisti 2 saat sonra coğrafi konum belirleme sistemiyle kurtardı.Olay saat 16.30 sıralarında Uludağ Milli Parkı Sarıalan Bölgesinde meydana geldi....

08 Aralık 2015 Salı 15:23
Yabancı Turistin Uludağ’da Büyük Kabusu
Uludağ Jandarma Arama Kurtarma Timleri (JAK), Uludağ’da kaybolan Bahreyn uyruklu 29 yaşındaki bayan turisti 2 saat sonra coğrafi konum belirleme sistemiyle kurtardı.
Olay saat 16.30 sıralarında Uludağ Milli Parkı Sarıalan Bölgesinde meydana geldi. Bursa İl Jandarma Komutanlığına gelen ihbarı değerlendiren Uludağ Jandarma Arama Kurtarma Timleri (JAK), Kaybolan 29 yaşındaki F.J. isimli Bahreyn uyruklu turisti coğrafi konum belirleme sistemi üzerinden tespit etti. Elde edilen koordinat bilgileri ile harekete geçen ekipler, 2 saat gibi kısa bir süre içerisinde F.J.’ye Sarıalan bölgesindeki eski teleferik hattı üzerinde ulaştı.
Yapılan ilk kontrollerde F.J.’nin herhangi bir sağlık sorununun olmadığı görüldü.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<