banner359

Yanlışlıkla Baldızını Bıçakladı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde babakız tartışmasını sonlandırmaya çalışan baldız, eniştesi tarafından yanlışlıkla bıçaklandı.Olay, Bursa'nın İnegöl ilçesi Kuyumcular Çarşısı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 10 gün önce bir kız arkadaşı ile birlikte evden k

04 Ağustos 2014 Pazartesi 15:09
Yanlışlıkla Baldızını Bıçakladı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde babakız tartışmasını sonlandırmaya çalışan baldız, eniştesi tarafından yanlışlıkla bıçaklandı.
Olay, Bursa'nın İnegöl ilçesi Kuyumcular Çarşısı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 10 gün önce bir kız arkadaşı ile birlikte evden kaçan 17 yaşındaki B.İ., iki gün önce evine geri döndü. Kaçma olayı ile alakalı ev içinde babakız arasında tartışma çıktı. O sırada evde bulunan baba Ş.İ. ’nin baldızı 48 yaşındaki S.E., tartışmayı sonlandırmak için araya girdi. Öfkeli baba, baldızına ‘sen araya girme ’ dedikten sonra elindeki bıçağı rastgele salladı. Bıçağın karın boşluğuna isabet etmesiyle yaralanan S.E., özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralı kadın ilk müdahalenin ardından ameliyata alınırken, Ş.İ. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<