Yenişehir’de Köpek Katliamı

Bursa ’nın Yenişehir ilçesinde, çoban köpeği ve yavrularının zehirli etle itlaf edilmesi tepkiye sebep oldu.Akbıyık Mahallesi ’nde hayvancılık yapan Ramiz Tunca, kendisine ait çoban köpeklerinin bir bir itlaf edildiğini belirterek, “5 köpeğim ve yavruları itlaf edildi. Yaptı

05 Ağustos 2014 Salı 15:35
Yenişehir’de Köpek Katliamı

Bursa ’nın Yenişehir ilçesinde, çoban köpeği ve yavrularının zehirli etle itlaf edilmesi tepkiye sebep oldu.
Akbıyık Mahallesi ’nde hayvancılık yapan Ramiz Tunca, kendisine ait çoban köpeklerinin bir bir itlaf edildiğini belirterek, “5 köpeğim ve yavruları itlaf edildi. Yaptığımız araştırmada, evimizin yakınlarında tarım ilacı ve ilçede bir kasaba ait et poşetleri tespit ettik. Durumu jandarmaya bildirdik. Gelip zabıt tuttular. Kendi çocuklarımdan ayırt etmediğim ve bu zamana kadar mahallede hiçbir insana zarar vermeyen köpeklerimin itlaf edilmesi beni çok üzdü. Kimin yaptığını bulana kadar mücadele edeceğim. Daha önce de yine mahallemizde böyle bir şey yaşanmıştı. 6 çoban köpeği telef olmuştu. Ama ben işin peşini bırakmayacağım. Telef olan hayvanları İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne tetkik için getirdik. Bunu yapanlar insan olamaz. Çok üzgünüm” dedi.
Tarım Müdürlüğü yetkilileri, itlaf edilen hayvanları tahlil için İstanbul ’a göndereceklerini, gelecek raporu jandarmaya teslim edeceklerini söyledi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<