banner359

Yeşil bir gelecek için 13 bin fidan

Nilüfer Belediyesi, “Geleceğe Sen de Bir Fidan Dik” sloganıyla bir ayda vatandaşlara 13 bini aşkın fidan dağıttı.Vatandaşların nefes alabileceği alanlar oluşturmak için çalışan Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu...

02 Şubat 2017 Perşembe 12:31
Yeşil bir gelecek için 13 bin fidan

Nilüfer Belediyesi, “Geleceğe Sen de Bir Fidan Dik” sloganıyla bir ayda vatandaşlara 13 bini aşkın fidan dağıttı.

Vatandaşların nefes alabileceği alanlar oluşturmak için çalışan Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu yıl da vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttı. Ocak ayı boyunca Alaaddinbey Mahallesi hizmet binasındaki Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne giden vatandaşlar, çınar, ıhlamur, oya ağacı, erguvan, süs kirazı, limoni servi ve leylandi türündeki fidanlardan dilediğini aldı.

“Geleceğe Sen de Bir Fidan Dik” sloganıyla gerçekleştirilen ağaçlandırma kampanyasıyla 382 vatandaşa 13 bini aşkın fidan dağıtıldı. Nilüfer’in merkez mahallelerinin yanı sıra Çatalağıl, İrfaniye, Karacaoba, Konaklı, Gökçe, İnegazi, Doğanköy, Yaylacık ve Tahtalı gibi kırsal mahallelerde bulunan vatandaşlara da muhtarlıklar aracılığıyla fidan verildi.

Nilüfer’in dışındaki mahallelerden gelen talepleri de geri çevirmeyen Nilüfer Belediyesi, 400 fidan dağıtarak Bursa’nın yeşillenmesine de katkıda bulunmuş oldu. Park ve bahçelere de bir ayda 890 fidan dikildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<