banner359

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Bursa (iha) - Bursa İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri Tarafından Gerçekleştirilen Uygulama Kapsamında Durdurulan 1 Araçtan, Yılbaşında Satışa Sunulacağı Belirtilen 197 şişe Kaçak Alkol Ele Geçirildi.

15 Aralık 2016 Perşembe 12:03
Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu
Bursa’da yılbaşında satışa sunulacağı belirlenen 197 şişe kaçak içki ele geçirildi.
Jandarma ekipleri, Gemlik ilçesinde 34 plakalı şüpheli bir aracı durdurdu. Ekipler araçta yaptıkları incelemede çok sayıda kaçak içki ele geçirdi. Yılbaşında Uludağ’da piyasaya sürüleceği belirlenen 197 şişe rakı, Absolute votka, Chivas Regal marka viskiye el konuldu. Araçta bulunan İ.Ç, M.Ç. ve İ.A. gözaltına alındı. İ.Ç ’nin başka bir suçtan araması olduğu öğrenildi. Sorgusu tamamlanan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından İ.Ç. ve M.Ç. tutuklanırken, İ.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<