banner359

8 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı

Bursa İnegöl Alanyurt Yolunda Meydana Gelen Kazada Annesiyle Birlikte Karşıya Geçmeye Çalişan 8 Yaşındaki Kız Çocuğu Bir Anda Annesinin Elini Bırakıp Koşmaya Başladığı Sırada Gelen Otomobil Çarpti.yaralanan Çocuk Hastaneye Kaldırılarak Tedavi Altına Alındı. Kaza Anı İse Saniye Saniye Bir İşyerinin Güvenlik Kamerasına Böyle Yansıdı.

16 Eylül 2019 Pazartesi 23:27
8 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı

Bursa İnegöl’de annesiyle birlikte karşıya geçerken bir anda elini bırakıp koşmaya başlayan 8 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı.

Alınan bilgilere göre kaza, İnegöl Alanyurt yolunda meydana geldi. İnegöl’den Alanyurt istikametine doğru seyir halinde olan Ali K. idaresindeki 16 KKJ 16 plakalı otomobil, yaya yolunda karşıdan karşıya geçerken annesinin elini bırakarak aniden yolun karşısına geçmeye çalışan 8 yaşındaki Yazbahar Z.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kız çocuğu yaralandı. Yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza anı ise saniye saniye bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<