banner359

Annelerden anlamlı ziyaret

Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi 3 Aralık Engelliler Günü dolasıyla Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği’ni ziyaret edip çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Anneler ve engelli çocukların buluşmasında duygusal anların yaşandı....

04 Aralık 2018 Salı 11:52
Annelerden anlamlı ziyaret
Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi 3 Aralık Engelliler Günü dolasıyla Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği’ni ziyaret edip çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Anneler ve engelli çocukların buluşmasında duygusal anların yaşandı. Çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren anneler yanlarında getirdikleri hediyeleri çocuklara tek tek dağıttılar. Keyifli birgün geçirdiklerini dile getiren Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Sibel Gönülkırmaz ‘Böylesine önemli bir günde çocuklarımızla bir araya gelmekten oldukça mutlu olduk ve duygulandık’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<