banner359

Basın Kültür Sarayı dezenfekte edildi

BURSA'DA İÇERİSİNDE KÜTÜPHANE, MÜZE KONSER SALONLARI VE ALIŞVERİŞ BİRİMLERİNİN DE BULUNDUĞU BASIN KÜLTÜR SARAYI DEZENFEKTE EDİLDİ.

16 Mart 2020 Pazartesi 15:06
Basın Kültür Sarayı dezenfekte edildi

Bursa’da içerisinde kütüphane, müze konser salonları ve alışveriş birimlerinin de bulunduğu Basın Kültür Sarayı dezenfekte edildi.

Bursa Nilüfer İlçesi Ataevler mahallesinde hizmet veren ve içerisinde kütüphane, müze, konser salonları ile alışveriş birimlerini barındıran Basın Kültür Sarayı, başta Corona virüsü olmak üzere zararlı virüslere karşı dezenfekte edildi.

Dezenfekte çalışmaları kapsamından otoparktan çatıya ve asansörlere kadar bütün binaya virüs öldürücü özel sıvı sıkıldığını açıklayan bina yöneticileri, Magazin AVM katında gece detaylı, gündüz de mağaza içi çalışma yapıldığını bildirdi.

Yaklaşık bir hafta kalıcı dezenfekte sağlandığını ve çalışmanın düzenli olarak tekrarlanacağını kaydeden yetkililer, “Ülke genelinde başlatılan seferberliğe Basın Kültür Sarayı ve Magazin AVM yönetimi olarak destek veriyoruz. Ziyaretçilerimizin çalışanlarımızın Covit 19 virüsünden korunması için elimizden geleni yapıyoruz ” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<