Başkan Tanır kadın personelle yemekte buluştu

Kestel Belediye Başkanı Mimar Önder Tanır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Düzenlenen Yemekte Belediyenin Kadın Çalişanlari İle Bir Araya Geldi.

06 Mart 2020 Cuma 17:33
Başkan Tanır kadın personelle yemekte buluştu

Kestel Belediye Başkanı Mimar Önder Tanır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte belediyenin kadın çalışanları ile bir araya geldi.

banner380

Kestel Belediye Başkanı Mimar Önder Tanır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Kestel Belediyesi ve bünyesindeki kurumlarda çalışan kadın personel ile yemek programında buluştu. Programa Başkan Tanır’ın eşi Oya Tanır, Başkan Yardımcıları Hasan Aras, Haluk Kürel, Meclis üyeleri ve belediye bünyesinde görev yapan tüm kadın personel katıldı. Başkan Tanır yemeğin ardından yaptığı konuşmada, "Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum. Bu vesileyle tüm mesai arkadaşlarımın, eşimin ve tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

Etkinliğin ardından Başkan Tanır’ın eşi Oya Tanır, belediyenin kadın çalışanlarına çiçek hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<