banner359

Baskında 70 gram uyuşturucu ve 4 adet tabanca ele geçirildi

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Bir Eve Düzenledikleri Baskında 70 Gram Uyuşturucu Ve 4 Adet Tabanca Ele Geçirdi.

24 Kasım 2019 Pazar 15:01
Baskında 70 gram uyuşturucu ve 4 adet tabanca ele geçirildi

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir eve düzenledikleri baskında 70 gram uyuşturucu ve 4 adet tabanca ele geçirdi.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bir süredir izlenen Balıkpazarı Mahallesindeki adrese baskın yapıldı. Baskında, yaklaşık 70 gram uyuşturucu, 4 adet farklı kalibrelerde tabanca, fişek ve silah ekipmanları ele geçirildi. Baskın sonrasında, S.S. isimli zanlı gözaltına alınarak Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro bünyesinde kurulan Narko Tim’in çalışmalarının devam edeceği vurgulanırken, uyuşturucu ile mücadelede önemli adımların atılmaya devam edeceğinin de altı çizildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<