Birinci sınıf öğrencilerin yıl sonu heyecanı

Özel Teknoloji Fen Okulları birinci sınıf öğrencilerinin yıl sonu gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.Okuldaki konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe öğrenci velileri ve öğretmenler katılırken, okuma-yazmayı öğrenen minik öğrencilerin...

08 Mayıs 2018 Salı 09:35
Birinci sınıf öğrencilerin yıl sonu heyecanı

Özel Teknoloji Fen Okulları birinci sınıf öğrencilerinin yıl sonu gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

banner380

Okuldaki konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe öğrenci velileri ve öğretmenler katılırken, okuma-yazmayı öğrenen minik öğrencilerin hazırladığı gösteriler büyük ilgi gördü. Okur yazar olmanın heyecanını, hazırladıkları birbirinden güzel etkinliklerle ailelerine sunarak yaşayan öğrencilerin, performansı ise izleyicilerden tam not aldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte bir konuşma yapan Okul Müdürü Müge Düşmez, “Bu güzel etkinlik için 1.sınıf öğretmenlerimize, eksiksiz katılım sağlayan velilerimize ve bütün okul personelimize çok teşekkür ederiz. Miniklerimizin, eğitim öğretim hayatı boyunca beklentilerine ulaşmalarını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<