banner359

Bozbey: "Yaşamı engellilerle ortak paylaşmalıyız"

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceledi.Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 3 Aralık Dünya Engelliler...

03 Aralık 2018 Pazartesi 14:05
Bozbey: "Yaşamı engellilerle ortak paylaşmalıyız"

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, BUGES’i başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Bozbey, “Engellilerin sorunlarının bir güne sığdırılması doğru değil. Onların, eşit yurttaş ilkesi çerçevesinde her alandan faydalanmalarına olanak sağlamak gerekiyor. Onların da özgür bireyler olarak her alanda ulaşabilir olması için projeler üretmeliyiz. Engellilerimize yönelik farkındalığı artırmak adına çalışmaları toplumun her yerine yaymak zorundayız. Engelli çocuklarımızın eğitimine de gereken hassasiyeti göstermemiz gerek. Karma eğitime karşı değiliz ancak engelli bireylerin de yeterli eğitimi alması gerek. Yaşamı engellilerle ortak paylaşmalıyız” dedi.

Görme engelli sporcularla satranç oynayan Başkan Bozbey’in, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı da stüdyoda kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<