banner359

Bursa üçüncüsü Türkiye şampiyonasında boy gösterecek

Bursa’da Özel Teknoloji Fen Okulları sportif başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Eskrim Spor Salonu’nda yıldız erkekler ve yıldız kızlar kategorilerinde...

02 Şubat 2018 Cuma 11:22
Bursa üçüncüsü Türkiye şampiyonasında boy gösterecek

Bursa’da Özel Teknoloji Fen Okulları sportif başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Eskrim Spor Salonu’nda yıldız erkekler ve yıldız kızlar kategorilerinde düzenlenen müsabakalarda Özel Teknoloji Fen Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Serkut Örgin, ’Yıldız Erkek Flöre’ dalında Bursa 3’üncüsü oldu. 17-18 Mart 2018 tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak Türkiye şampiyonasında okulunu temsil etmeye hak kazandı.

Teknoloji ve fen alanları dışında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da öğrencilerinin başarılı olduklarını vurgulayan Okul Müdürü Müge Düşmez, sporun çocukların sadece bedenî gelişmesine değil, sosyalleşme ve öz güvenlerinin gelişmesine de büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<