banner359

Bursa’da kurbanlık dana kaçtı, onlar kovaladı

HMN BURSA’DA KURBANLIK DANA KAÇTI, ONLAR KOVALADI (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ) HAKAN GÖÇMEZ BURSA (İHA) - BURSA'NIN MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇESİNDE KURBAN BAYRAMI İÇİN ALINAN DANA KAÇINCA, AMANSIZ BİR TAKİP DE BAŞLADI. DANA KAÇTI, ONLAR KOVALADI. KOVALAMACA İSE SANİYE SANİYE KAYIT ALTINA ALINDI. MUSTAFAKEMALPAŞA’DA DÜN ÖĞLE SAATLERİNDE KURBANLIK DANANIN KAÇMASI ÜZERİNE MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI EKİPLERİNDEN YARDIM İSTENDİ. EKİPLERİN UYUŞTURARAK YAKALAMAYA ÇALIŞTIĞI DAHA UYUŞTURULMASINA RAĞMEN UZUN SÜRE KAÇTI. DİRENEN DANAYI YAKALAMAYA ÇALIŞAN EKİPLER, ZAMAN ZAMAN ZORLU ANLAR YAŞADI. KOVALAMACADAN YORULAN VE UYUŞTURUCUNUN DA ETKİSİ İLE BİTKİN DÜŞEN HAYVAN, YAKALANARAK ARAÇLA GÖTÜRÜLDÜ.

30 Temmuz 2020 Perşembe 12:57
Bursa’da kurbanlık dana kaçtı, onlar kovaladı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde kurbanlık dana kaçınca, amansız takip de başladı. Dana kaçtı, onlar kovaladı. Kovalamaca saniye saniye kayıt altına alındı.

Kurbanlık bir dananın kaçması üzerine Mustafakemalpaşa Belediyesi hayvan barınağı ekiplerinden yardım istendi. Ekiplerin uyuşturarak yakalamaya çalıştığı dana, iğne atılmasına rağmen uzun süre kaçtı. Direnen danayı yakalamaya çalışan ekipler, zaman zaman zorlu anlar yaşadı. Kovalamacadan yorulan ve uyuşturucunun da etkisi ile bitkin düşen hayvan, sonunda yakalanarak araçla götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<