Bursa’da oruç tutan çocuklar ödüllendirildi

OSMANGAZİ BELEDİYESİ, BU YIL İLK KEZ ORUÇ TUTAN ÇOCUKLARI SÜRPRİZ HEDİYELERLE SEVİNDİREREK BİR RAMAZAN GELENEĞİNİ YAŞATIYOR.

08 Mayıs 2020 Cuma 14:08
Bursa’da oruç tutan çocuklar ödüllendirildi

Osmangazi Belediyesi, bu yıl ilk kez oruç tutan çocukları sürpriz hediyelerle sevindirerek bir ramazan geleneğini yaşatıyor.

banner380

Osmangazi Belediyesi, bu yıl korona virüsü salgını nedeniyle ramazan coşkusunun evlerde yaşanmak zorunda kalan çocukların oruçlarını hediyelendiriyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ramazan ayının başında sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla, bu yıl ilk kez oruç tutan çocuklara hediyeler vereceklerini duyurmuştu. Başkan Dündar’ın duyurusunun ardından oruçlarını tutan ve sosyal medya üzerinden kimlik ve iletişim bilgilerini paylaşan yüzlerce çocuğa hediyeleri ulaştırıldı. Ramazan geleneklerinin yaşatılması adına başlatılan kampanyaya katılarak hediyeleri ile buluşan çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Evlerine gelen kargoları teslim alan çocuklar, sürpriz hediyeler için Başkan Dündar’a teşekkür etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Çocuklarımıza orucun faydalarını öğretmek, ramazan ayının maneviyatını yaşatmak adına başlattığımız bu proje ile hayatında ilk kez oruç tutan çocuklarımızı çeşitli hediyelerle sevindiriyoruz. Ailelerimiz, ilk kez oruç tutan çocuklarının ismini soyismini, doğum tarihini, T.C. kimlik no ve ev adresleri ile iletişim bilgilerini sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize yollasınlar. Bizler de çocuklarımızın tuttukları oruçları hediyelerini gönderelim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<