banner359

Bursagaz dört hizmetiyle e-devlet kapısında

Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, müşterilerine daha kapsamlı hizmet sunabilmek için e-devlet kapısında dört hizmetle yerini aldı. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına tek şifreyle tüm kamu kurumlarındaki...

17 Mayıs 2019 Cuma 12:28
Bursagaz dört hizmetiyle e-devlet kapısında

Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, müşterilerine daha kapsamlı hizmet sunabilmek için e-devlet kapısında dört hizmetle yerini aldı.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına tek şifreyle tüm kamu kurumlarındaki birçok işlemini güvenle, kolayca ve hızlı yapma imkanı sunan e-devlet kapısından artık Bursagaz müşterileri işlemlerine hızlı ve kolayca ulaşabilecek. İnternet erişimi olan her yerden giriş yapılabilen e-devlet platformu ile bugüne dek faturalarını ve adlarına kayıtlı abonelik sözleşmelerini görüntüleyebilen Bursalılar, artık yeni doğal gaz abonelik sözleşmesi ve abonelik sözleşme fesihi başvurularını da kolayca gerçekleştirebilecek.

e-devlet üzerinden toplamda 1 milyon 264 bin 403 elektrik, doğalgaz abonelik, fesih ve sorgulama işlemi gerçekleştirildiğini söyleyen Bursagaz Pazarlama Birim Yöneticisi Nihal Bütün, “Dijitalleşmenin oldukça yaygınlaştığı ülkemizde e-devlet üzerinden yapılan işlemler de artıyor. Pek çok hizmeti bir arada sunan e-devlet kapısında biz de Bursagaz olarak 4 hizmetimizle yerimizi almaya başladık. Müşterilerinin memnuniyetini artırmaya odaklı bir kurum olarak, müşterilerimizin işlemlerini e-devlet üzerinden hızlı ve kolayca yapabilmesinden memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<