Bursalı 361 umreci vatandaş bugün evlerine geldi

BURSA VALİSİ YAKUP CANBOLAT RESMİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA 14 GÜNLÜK KARANTİNADA BULUNAN 361 UMRECİ VATANDAŞIN EVLERİNE GELDİĞİNİ VE DIŞARI ÇIKMAMALARI VE YAKINLARINI ZİYARET ETMEMELERİ GEREKTİĞİNİ DUYURDU.

01 Nisan 2020 Çarşamba 17:46
Bursalı 361 umreci vatandaş bugün evlerine geldi

Bursa Valisi Yakup Canbolat, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 14 günlük karantinada bulunan 361 umreci vatandaşın evlerine geldiğini ve dışarı çıkmamaları ve yakınlarını ziyaret etmemeleri gerektiğini duyurdu.

banner380

Bursa Valisi Yakup Canbolat resmi sosyal medya hesabından, "Daha önce 14 günlük karantinaya Ankara,Konya ve Kayseri illerimizde alınan 361 umreci vatandaşımız bugün ilimize geldiler. Umrecilerimizin 14 gün evlerinden dışarı çıkmamalarını, yakınlarının da ziyaret etmemelerini istirham ediyorum. Görevlilerimiz her gün kontrol edecek’’ şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<