banner359

Burulaş’tan Duyuru Son 5 Gün

Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilinde Raylı Sistem ve Otobüs İşletmeciliği hizmetlerini yürüten BURULAŞ Genel Müdürlüğü, BURSARAY bilet gişelerinin 15 ocaktan itibaren kapatılacağını duyurdu.Gişelerden ve internet sitesinden yapılan...

10 Ocak 2016 Pazar 10:04
Burulaş’tan Duyuru Son 5 Gün
Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilinde Raylı Sistem ve Otobüs İşletmeciliği hizmetlerini yürüten BURULAŞ Genel Müdürlüğü, BURSARAY bilet gişelerinin 15 ocaktan itibaren kapatılacağını duyurdu.
Gişelerden ve internet sitesinden yapılan duyuruda "15.01.2016 tarihi itibariyle tüm gişeler kapatılacaktır. İşlemlerinizi kiokslardan (otomatik satış noktalarından) veya Bursakart bayilerinden yapabilirsiniz" denildi. Şehreküstü istasyonunda kiokslardan yükleme yapan yolculardan bazıları cihazı kullanamadıkları için yardım aldıkları gözlerden kaçmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<