banner359

Büyükşehir’li boksörlerden 2 madalya

Büyükşehir Belediyespor’un Boksörleri, Erzurum’da Tamamlanan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasi’nda 2 Bronz Madalya Kazandı.

29 Aralık 2019 Pazar 16:24
Büyükşehir’li boksörlerden 2 madalya

Büyükşehir Belediyespor’un boksörleri, Erzurum’da tamamlanan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 2 bronz madalya kazandı.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından organize edilen Büyük Erkekler-Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, 22-27 Aralık tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştirildi. Palandöken Yenişehir Spor Salonu’nda yapılan maçlarda, 350 sporcu madalya için mücadele etti. Bursa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonaya 5 sporcusu ile katıldı. 53 kilogramda Azad Demirhan ve 60 kilogramda Yasin Yılmaz, üçüncülük madalyasının sahibi oldu. Yeşil-beyazlı bir başka sporcu Mert Kemal Ergün ise şampiyonayı 81 kilogramda beşinci sırada tamamladı.

Büyükşehir Belediyespor, organizasyonda takım halinde dördüncü oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<