banner359

Devrilen ağaç yolu trafiğe kapattı

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Turgutalp mahallesi barbaros caddesi üzerinde bulunan ağaçlardan biri yola devrildi. O sırada kimsenin geçmemesi olası faciayı önlediEdinilen bilgilere göre, Turgutalp mahallesi Barbaros caddesi üzerindeki...

07 Aralık 2018 Cuma 09:20
Devrilen ağaç yolu trafiğe kapattı

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Turgutalp mahallesi barbaros caddesi üzerinde bulunan ağaçlardan biri yola devrildi. O sırada kimsenin geçmemesi olası faciayı önledi

Edinilen bilgilere göre, Turgutalp mahallesi Barbaros caddesi üzerindeki ağaç, yola devrildi. Devrilen ağaç caddeyi ulaşıma kapattı. Olayı gören vatandaşlar durumu emniyete ve belediyeye bildirdi.

Trafik ekipleri, güvenlik alırken, belediye ekipleri olay yerine gelip devrilen ağacı kesip kamyonetle taşıdı. Ağacın devrildiği sırada kimsenin orada geçmemesi ise olası bir faciayı önlemiş oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<