banner359

Doktor Seyfi’nin evinin yıkımı tamamlandı

Gemlik’in sembol isimlerinden olan Doktor Seyfi’nin uzun süredir bakımsız kalan ve tehlike saçan evinin yıkımı tamamlanırken, eski paralar bulundu.Gemlik’in sembol isimlerinden olan, pek çok vatandaşın da sağlığına kavuşmasını sağlayan...

13 Mayıs 2019 Pazartesi 15:11
Doktor Seyfi’nin evinin yıkımı tamamlandı

Gemlik’in sembol isimlerinden olan Doktor Seyfi’nin uzun süredir bakımsız kalan ve tehlike saçan evinin yıkımı tamamlanırken, eski paralar bulundu.

Gemlik’in sembol isimlerinden olan, pek çok vatandaşın da sağlığına kavuşmasını sağlayan Dr. Seyfi Arıkan’ın evi, vefatından bugüne kadar atıl kaldı. Sahil bölgesine de tehlike saçan binanın bir dönem etrafı çevrilse de, tehlike devam etti.

Geçtiğimiz dönem başlayan yıkım çalışmaları çeşitli nedenlerde yarım kalırken, yıkım geçtiğimiz gün başarı ile tamamlandı. Daha önce çeşitli eşyaları ve sembol olmuş motosikleti virane binadan çıkarılmıştı. Son çalışmada da, döneme ait az miktarda para çıktı. Dr. Seyfi Arıkan’ın, parayı cımbızla alması veya çekmeceye vatandaşa koydurduğu Gemlik tarafından biliniyordu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<