banner359

Down sendromlu genç çakı gibi asker oldu

Mustafakemalpaşa’da yaşayan 22 yaşındaki down sendromlu Altan Ertan’ın askerlik hayali, hayırseverlerin girişimleriyle gerçek oldu.

02 Temmuz 2021 Cuma 15:41 2021-07-02 16:11:10
Down sendromlu genç çakı gibi asker oldu

Mustafakemalpaşa’da yaşayan 22 yaşındaki down sendromlu Altan Ertan’ın askerlik hayali, hayırseverlerin girişimleriyle gerçek oldu.

Uzun zamandır asker olma hayali kuran Mustafakemapaşa’nın renkli ismi Ertan için siyasi parti ve sivil toplum teşkilatları temsilcilerinin de katılımıyla özel bir program düzenlendi.

Altan Ertan için asker eğlencesinin yapıldığı özel etkinlikte, Mustafakemalpaşa’nın sevilen isminin hayalinin gerçekleşmesi için birçok kişi günler öncesinden seferber oldu. Down sendromlu gence uzun süredir hayalini kurduğu asker kıyafeti giydirildi. Kalabalık bir katılımla araç konvoyu yapılırken, ‘En büyük asker, bizim asker’ sloganları eşliğinde Mustafakemalpaşa caddelerinde tur düzenlendi. Çevreden birçok vatandaşta özel gence alkışlarla destek verdi. Havai fişek gösterileri ve meşalelerin eşlik ettiği programda, Akar Mahalle Parkı’na geçiş esnasında meydandan yürüyen genç, verdiği asker selamı ile gönülleri fethetti. Etkinlik, asker eğlencesi ve Altan Ertan’ın kendisi için hazırlanan bu özel günde emeği geçenlere teşekkür etmesiyle tamamlandı.

Son Güncelleme: 02.07.2021 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<