banner359

Emektar postacıya hüzünlü veda

Bursa PTT Başmüdürlüğüne bağlı Yıldırım Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü Şefi Ramazan Durak tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde vefat etti.Bursa PTT Başmüdürlüğünün emektar, sevilen ve saygı...

09 Mayıs 2019 Perşembe 17:56
Emektar postacıya hüzünlü veda

Bursa PTT Başmüdürlüğüne bağlı Yıldırım Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü Şefi Ramazan Durak tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde vefat etti.

Bursa PTT Başmüdürlüğünün emektar, sevilen ve saygı duyulan şefi Ramazan Durak için Bursa PTT Başmüdürlük binası önünde, yıllardır beraber çalıştığı mesai arkadaşlarından helallik almak üzere tören düzenlendi. Tören sonrası Ramazan Durak’ın cenazesi Keles’in Alpagut mahallesine götürülerek öğle namazını müteakip köy mezarlığına toprağa verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<