banner359

Engelsiz yaşam merkezi iftarda bir araya geldi

İznik Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrenci, öğretmen ve aileleri iftarda bir araya geldi. İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde gerçekleşen iftar programına İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İlçe...

29 Mayıs 2019 Çarşamba 11:22
Engelsiz yaşam merkezi iftarda bir araya geldi

İznik Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrenci, öğretmen ve aileleri iftarda bir araya geldi.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde gerçekleşen iftar programına İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İlçe Halk Eğitim Müdürü İsmail Ablak, Engelsiz Yaşam Merkezi Öğretmen, Öğrenci ve Ailelerin katılımı ile gerçekleşti. Yaptıkları etkinliklerle her alanda kendilerini gösteren İznik Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinin özel öğrencileri hep birlikte iftar etmenin mutluluğunu da yaşadı. Öğretmenlerinin ellerinde yemek yemenin güzelliğini yaşayan öğrencilerin gözlerindeki sevinç aileleri de duygulandırdı. Hep birlikte aynı sofrayı paylaşmanın manevi duygusunu yaşamanın farklı bir duygu olduğunu belirten aileler ve öğretmenler bu güzel geceye destek veren İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ve Halk Eğitim Müdürü İsmail Ablak’a çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ise yaptığı konuşma da "İznik Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde bu güzel ve özel insanlara hizmet eden, Eğitim ve Öğretim veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrenci ailelerine de davete icabet ederek gelenlere teşekkür ediyor, herkese hayırlı iftarlar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<