EWE Turkey Grup’tan 500 çocuğa kıyafet desteği

EWE Turkey Holding ve Grup Şirketleri’nin ’Haydi Sen de Paylaş’ sloganıyla 2-30 Nisan tarihleri arasında düzenlediği ’Kıyafet Toplama Kampanyası’ çerçevesinde ihtiyaç sahibi 500 öğrenciyi sevindirdi.EWE Turkey Holding’in doğal gaz...

21 Mayıs 2018 Pazartesi 15:14
EWE Turkey Grup’tan 500 çocuğa kıyafet desteği

EWE Turkey Holding ve Grup Şirketleri’nin ’Haydi Sen de Paylaş’ sloganıyla 2-30 Nisan tarihleri arasında düzenlediği ’Kıyafet Toplama Kampanyası’ çerçevesinde ihtiyaç sahibi 500 öğrenciyi sevindirdi.

banner380
EWE Turkey Holding’in doğal gaz dağıtım şirketlerinden Kayserigaz’ın liderliğinde başlatılan ve yürütülen kampanyaya EWE’nin tüm grup şirketleri katılım gösterdi. Toplanan kıyafetler, Kayserigaz’ın lisans alanına dahil ettiği 3 ilçedeki dört okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı. 4-12 yaş aralığında ihtiyaç sahibi 500 çocuğun mutlulukları ise gözlerinden okundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<