banner359

Gemlik’te Kur’an kurslarında uzaktan eğitim

GEMLİK MÜFTÜLÜĞÜNE BAĞLI HAFIZLIK KUR'AN KURSLARINDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER VİRÜS NEDENİYLE ARA VERİLEN EĞİTİM DÖNEMİNDE, DERSLERİNE İLK GÜNDEN İTİBAREN UZAKTAN EĞİTİMLE DEVAM EDİYORLAR. GEMLİK MÜFTÜSÜ DR. MEHMET REŞAT ŞAVLI KONUYLA İLGİLİ YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERDİ:

21 Mart 2020 Cumartesi 13:19
Gemlik’te Kur’an kurslarında uzaktan eğitim

Gemlik müftülüğüne bağlı hafızlık Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler virüs nedeniyle ara verilen eğitim döneminde, derslerine ilk günden itibaren uzaktan eğitimle devam ediyorlar. Gemlik müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Coronavirüs tedbirleri kapsamında hafızlık Kur’an kurslarımızda eğitime ara verilmesi sonrasında uzaktan eğitim yoluyla hafızlamızın ezberlerini dinlemeye devam ediyoruz. Gemlik’te bulunan Mevlana Hafızlık Kur’an Kursu ve Amine Hatun Hafızlık Kur’an Kursumuzun öğrencileri, hocalarına telefonla görüntülü olarak derslerini dinletmeye devam ediyorlar. Bu süreçte öğrencilerimizin ders kaybı yaşamaması için Kur’an kursu hocalarımız elinden geleni yapmaktadırlar. Bu anlamda hocalarımıza, öğrencilerimize ve hassasiyet gösteren öğrenci velilerimize Gemlik Müftülüğü olarak teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Rabb’im en kısa zamanda bu zor günleri atlatmamızı nasip etsin"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<