Genç sporcular Mudanya’da fidan dikti

Mudanya’da bir gurup sporcu genç aileleriyle birlikte fidan dikti.Mudanya Klas Spor Kulübü’nün sporcuları "Sizin de Dikili Bir Ağacınız Olsun " isimli 21’inci sosyal sorumluluk projesini Mudanya Güzelyalı kırsalında gerçekleştirdi.Klas...

22 Nisan 2018 Pazar 16:09
Genç sporcular Mudanya’da fidan dikti

Mudanya’da bir gurup sporcu genç aileleriyle birlikte fidan dikti.

Mudanya Klas Spor Kulübü’nün sporcuları "Sizin de Dikili Bir Ağacınız Olsun " isimli 21’inci sosyal sorumluluk projesini Mudanya Güzelyalı kırsalında gerçekleştirdi.

banner380

Klas Spor Başkanı Necati Şimşek, Mudanya’da çevreci, doğayı seven ve betonlaşmaya karşı bir Mudanya gençliği yetiştirmek için tüm gayretlerimizle çalışıyoruz. Mudanya, Bursa ve ülke genelinde, ekolojik dengenin, bozulmaması, özlenen yeşil bir ülke, içilebilir ve kullanılabilir su kaynakları, oksijen ve iyot dolu bir ülke özlemimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Her anlamda, çevre katilleri, burada çocuk ve gençlere, insanlara, Allah’a, yaptıklarının hesabını vereceklerdir. Diyerek herkesi ağaç dikmeye ve yeşili korumaya davet etti.

Sporcular ve aileleri fidanları dikip can suyunu vererek Mudanya’nın yeşillenmesine katkıda bulundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<