Güney Koreliler Bursa’yı izliyor

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN TURİZMDE GÜNEY KORE AÇILIMIYLA BİRLİKTE BAŞLATTIĞI VE SALGIN SÜRECİNDE BİRAZ YAVAŞLAYAN TANITIM ÇALIŞMALARI YENİDEN HIZ KAZANDI. BURSA’NIN TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİNİN YANSITILDIĞI TANITIM FİLMİ GÜNEY KORE’NİN SKTV KANALINDA İKİ AY BOYUNCA YAYINLANACAK.

30 Temmuz 2020 Perşembe 11:38
Güney Koreliler Bursa’yı izliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin turizmde Güney Kore açılımıyla birlikte başlattığı ve salgın sürecinde biraz yavaşlayan tanıtım çalışmaları yeniden hız kazandı. Bursa’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin yansıtıldığı tanıtım filmi Güney Kore’nin SKtv kanalında iki ay boyunca yayınlanacak.

Dünya’nın en fazla yurtdışı tatil yapan ülkelerinden biri olan 52 milyonluk nüfusunun yaklaşık 32 milyonu bir haftalık tatilini yurtdışında geçirdiği Güney Kore’ye yönelik başlatılan Bursa tanıtımları yeniden hız kazandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Güney Korelilere Bursa’yı tanıtmak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Daha önce BEBKA ve TÜRSAB’ın da katılımlarıyla Güney Kore’de acenteler buluşması yapan, THY’nin düzenlediği Dünya Golf Kupası’nda Bursa’nın tanıtımını yapıp, etkinlik sponsorları arasında yer alan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Güney Kore’nin ünlü sosyal medya fenomenleri ve Güney Kore’nin en büyük 5 seyahat acentesini Bursa’da ağırlamıştı.

banner380

Güney Kore’de bir tanıtım ajansıyla sözleşme imzalayarak Bursa’nın tanıtımı için planlı ve programlı çalışmalara başlayan ancak yaşanan salgın süreciyle birlikte tanıtım çalışmalarını yavaşlatan Büyükşehir Belediyesi, normalleşme süreciyle birlikte çalışmaları yeniden hızlandı. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hazırlanan ve Bursa’nın tarihi, doğal ve turistik mekanlarının yer aldığı tanıtım filmi düzenli olarak Güney Kore’nin SKtv kanalında yayınlanmaya başladı. Türk Hava Yolları Seul Müdürlüğü’nün katkılarıyla yayınlanan tanıtım filmi 27 Temmuz - 27 Eylül tarihleri arasında sürekli yayında kalacak. Aynı zamanda Bursa’nın tanıtımı için açılan instagram sayfasında da yayınlanırken, ilk 3 günde video 124 bin 458 kişi tarafından izlendi. Videoyu izleyenlerin yüzde 23.9’unun Gyeonggi kentinde, yüzde 23.2’sinin ise Seul’de yaşadığı gözlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<