Gürsu’da ramazanın manevi atmosferi yaşanıyor

Gürsu Belediyesi, on bir ayın sultanı ramazan ayının manevi atmosferini Gürsu Kent Meydanı’nda oluşturulan etkinlik alanında ilçe halkına yaşatıyor.Gürsu Kent Meydanı’nda oluşturulan iftar çadırında, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin...

18 Mayıs 2018 Cuma 15:37
Gürsu’da ramazanın manevi atmosferi yaşanıyor

Gürsu Belediyesi, on bir ayın sultanı ramazan ayının manevi atmosferini Gürsu Kent Meydanı’nda oluşturulan etkinlik alanında ilçe halkına yaşatıyor.

banner380

Gürsu Kent Meydanı’nda oluşturulan iftar çadırında, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle her gün bin kişiye iftar yemeği ikram ediliyor. İftarın ardından alanda yapılan etkinliklerle de ramazanın coşkusu yaşanıyor. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “On bir ayın sultanı ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmak, ‘Nerede o eski ramazanlar’ diyenlerin nostalji özlemini gidermek amacıyla etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayı geleneklerinin yaşatıldığı, birlik ve paylaşım duygularının yoğun olarak yaşandığı, sosyal yaşamı renklendiren etkinlikler yapıyoruz. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan ramazanı en iyi şekilde, tüm güzellikleriyle birlikte yaşamamızı temenni ediyorum. Programlarımıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Gürsu Kent Meydanı’nda, her akşam iftar sonrası gerçekleştirilen; tasavvuf müziği konserleri, ilahi dinletileri, mehteran gösterileri, tiyatro, orta oyunu, sihirbaz gösterileri gibi programlarla izleyenler keyifli saatler yaşıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<