Havacılık Festivali kapılarını açıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 9.’su düzenlenecek olan Turizm ve Havacılık Festivali için geri sayım başladı.Alternatif sporlara elverişli doğasıyla son yıllarda sporcuların ilgi odağı olan Mustafakemalpaşa, bu...

07 Ağustos 2018 Salı 14:03
Havacılık Festivali kapılarını açıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 9.’su düzenlenecek olan Turizm ve Havacılık Festivali için geri sayım başladı.

Alternatif sporlara elverişli doğasıyla son yıllarda sporcuların ilgi odağı olan Mustafakemalpaşa, bu potansiyelini geniş katılımlı organizasyonlarla değerlendiriyor.

Mustafakemalpaşa’nın doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen organizasyonların başında gelen Turizm ve Havacılık Festivali, Türkiye’nin birçok şehrinden yüzlerce yamaç paraşütçüsünü buluşturmaya hazırlanıyor.

banner380

Mustafakemalpaşa Sportif Havacılık Kulübü ile birlikte 11-12 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek festival, elverişli hava akımlarına sahip olan 420 metre yükseklikteki Erkızı Tepesi’nde yapılacak.

Üçbeyli Mahallesi’nde özel olarak hazırlanan bir alana iniş yapacak olan yamaç paraşütçüleri iki gün boyunca gökyüzünü renklendirerek görsel şovlara imza atacak.

Yamaç paraşütüyle yolcu olarak uçmak isteyenler bu yıl da tandem paraşütle (iki kişilik paraşüt) uçuş heyecanı yaşayabilecek.

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından vatandaşların organizasyonu izleyebilmesi için etkinlik günleri sabah saat 9.00’da Öğretmenevi önünden otobüs kaldırılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<