banner359

‘İdeal Gençlik’ engelsiz yüreklerle buluştu

Bursa’daki İdeal Gençlik Hareketi mensupları, Yıldırım Belediyesi Cazibe Merkezi’ndeki starparkta engellilerle buluştu.Yıldırım Belediyesi’nin gençler arasında bireysel ve toplumsal farkındalıkları arttırmak için başlattığı İdeal...

14 Haziran 2018 Perşembe 13:52
‘İdeal Gençlik’ engelsiz yüreklerle buluştu

Bursa’daki İdeal Gençlik Hareketi mensupları, Yıldırım Belediyesi Cazibe Merkezi’ndeki starparkta engellilerle buluştu.

Yıldırım Belediyesi’nin gençler arasında bireysel ve toplumsal farkındalıkları arttırmak için başlattığı İdeal Gençlik Hareketi çığ gibi büyüyor. Gençlik Platformu tarafından dezavantajlı gruplarla buluşma etkinlikleri kapsamında Yıldırım Belediyesi Cazibe Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte gençler engellilerle bir araya geldi. Engellilerle beraber dönme dolap, çarpışan araba ve diğer eğlence parkurlarında vakit geçiren gençler, engelli dostlarıyla eğlence dolu dakikalar yaşadı. Platform üyeleri, önümüzdeki günlerde, dezavantajlı gruplarla buluşma, yaşlıları ziyaret, çevre temizliği, fidan dikme gibi sosyal etkinlikler düzenleyecek. Bu etkinliklerin yanı sıra Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile bir araya gelecek olan gençler, projeleri ve önerileriyle ilçenin yönetimine aktif katılım sağlayacaklar. Platforma dahil olarak sosyal etkinlikleri tamamlayan gençler arasından 165 kişi ise gezi turları ile ödüllendirilecek. Ağustos ve Eylül aylarında düzenlenecek geziler kapsamında 30 genç İspanya Endülüs turu, 45 kişi Balkan turu, 45 kişi Karadeniz turu, 45 kişi ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu turları ile ödüllendirecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<