İznik’te şampiyon belli oldu

AK Parti İznik Gençlik Kolları tarafından mahalleler arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon belli oldu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın şampiyon olan Elbeyli Mahallesi takımına cumhuriyet altını taktı.İznik’te geçtiğimiz...

17 Eylül 2018 Pazartesi 10:49
İznik’te şampiyon belli oldu

AK Parti İznik Gençlik Kolları tarafından mahalleler arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon belli oldu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın şampiyon olan Elbeyli Mahallesi takımına cumhuriyet altını taktı.

banner380

İznik’te geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Şenol Türkoğlu ve Orçun Zeybek anısına AK Parti İznik Gençlik Kolları tarafından düzenlenen futbol turnuvasında 15 takım kıran kırana mücadele etti. İznik Belediyesi Spor tesislerinde gerçekleşen final müsabakalarını çok sayıda İznikli takip etti.

Turnuva’da birinciliği Elbeyli (Duygu Ekomini) alırken, ikinci Orhaniye Spor ve üçüncü ise Selçuklu Spor oldu. Ayrıca turnuvanın en genç ve centilmen takımı da Kaynarca Spor olarak belirlendi. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın şampiyon olan Elbeyli Mahallesi takımına cumhuriyet altını taktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<