banner359

İznik’te uyuşturucu operasyonlarında 4 gözaltı

Operasyonda Ayrıca Tüfekten Bozma Silah Da Ele Geçirildi. Soruşturmayı Derinleştiren Polis, İ.y. Ve H.g. Adlı Şahislarin Üst Ve Ev Aramasında 2 Gram Metamfetamin, 13 Gram Esrar, 33 Adet Muhtelif Uyuşturucu Hap, M.h.k'de De 1 Gram Selvi Ele Geçirdi.

30 Aralık 2019 Pazartesi 19:41
İznik’te uyuşturucu operasyonlarında 4 gözaltı

Bursa’nın İznik ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İznik’te polis dün gece fiziki takibe alınarak Selçuk Mahallesi’nde durdurulan otomobilde ve sürücü İ.T’nin (42) evinde yapılan aramada 21 gram metamfetamin, 17 gram esrar, 73 gram Hint keneviri tohumu, 3 adet extacy hap ele geçirdi. Operasyonda ayrıca tüfekten bozma silah da ele geçirildi. Soruşturmayı derinleştiren polis, İ.Y. ve H.G. adlı şahısların üst ve ev aramasında 2 gram metamfetamin, 13 gram esrar, 33 adet muhtelif uyuşturucu hap, M.H.K’de de 1 gram selvi ele geçirdi. Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan İ.Y., H.G. ve M.H.K. emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen İ.T. uyuşturucu ticareti suçundan hakim karşısına çıktı. Zanlı adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<