Kadınlar pembe yerine siyah kurdele ile alanlarda

Mudanya Belediyesi Ve Mudanya Kent Konseyi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sebebiyle Bir Araya Gelen Mudanyalı Kadınlar, Şehitleri Anmak İçin Pembe Yerine Siyah Kurdele Taktı.

08 Mart 2020 Pazar 15:58
Kadınlar pembe yerine siyah kurdele ile alanlarda

Mudanya Belediyesi ve Mudanya Kent Konseyi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir araya gelen Mudanyalı kadınlar, şehitleri anmak için pembe yerine siyah kurdele taktı.

banner380

Sokak gösterisi ile başlayan kutlamalar, dayanışma yürüyüşüyle devam etti. Kadınlar hep bir ağızdan kadına yönelik şiddeti, taciz ve cinayetleri lanetledi, dayanışma çağrısı yaptı. Mudanya Mütareke Meydanı İnönü Anıtı önünde gerçekleşen etkinlikte CHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep Bahçuvancı ve Mudanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Başak Baykan’ın konuşmasının ardından Kadın Meclisi Tiyatro Çalışma Grubu’nun gösterisi büyük alkış aldı. Kadınlar siyah kıyafetlerle sahne alırken, şehitleri anmak için ise pembe yerine siyah kurdele taktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<