banner359

Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı galibiyete odaklandı

Üç Haftadır Karşılaşmalardan Galibiyetle Çikan Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı, Bu Hafta Evinde Akhisar Gücü İle Karşılaşacak.

06 Aralık 2019 Cuma 10:29
Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı galibiyete odaklandı

Üç haftadır karşılaşmalardan galibiyetle çıkan Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı, bu hafta evinde Akhisar Gücü ile karşılaşacak.

Karacabey Atatürk Spor Salonu’nda 8 Aralık Pazar günü saat 15.00’te gerçekleşecek karşılaşmaya destek veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Voleybol takımımız üst üste elde ettiği galibiyetlerle iddiasını güçlendiriyor. Karacabey adına güzel bir başarı elde ediyoruz. Tüm Karacabeylileri maçlarda bizleri desteklemeye bekliyoruz” dedi.

Sporun her alanına önem verdiklerine dikkat çeken Özkan, takımların aldıkları sonuçlarla gurur duyduklarına dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<