banner359

Karacabey’de kitap okuma seferberliği

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından ve ilçedeki ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirilen “Başkanımla Okuyorum” faaliyetleri bütün hızıyla devam ediyor.Başkan Ali Özkan, Keşlik Mahallesi İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen...

27 Mart 2018 Salı 17:14
Karacabey’de kitap okuma seferberliği

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından ve ilçedeki ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirilen “Başkanımla Okuyorum” faaliyetleri bütün hızıyla devam ediyor.

Başkan Ali Özkan, Keşlik Mahallesi İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen bu haftaki buluşmada, okuma alışkanlığı kazanmanın önemine vurgu yaptı. Öğrenciler belediye başkanı ile aynı masada kitap okuma sevincini yaşadı. Başkan Ali Özkan, sanal ortamdaki zararlı unsurlara karşı öğrencilerin uyanık olmasını istedi.

Özkan, “Bizler, eğitime ve öğretime son derece önem veriyoruz. Bununla alakalı, ilçemizde bu zamana kadar çeşitli yaptırımlarımız olmuştu. Bugün de böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesi ile sizlerin karşısına çıkmaktan son derece mutluyuz. Sizlerle bu anlamlı faaliyette bir araya gelmenin mutluluğunu hepimiz yaşıyoruz. Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, hâlâ kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Okuma alışkanlığı kazanmamız, tüm hayatımız boyunca bize gereken özgüveni ve başarıyı da beraberinde getirecektir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<