banner359

Keşlik Mahallesi hizmet binası açıldı

Bursa’nın Karacabey Belediyesi tarafından Keşlik Mahallesi’ne yapılan hizmet binası törenle açıldı.Keşlik Mahallesi hizmet binası i törenle hizmete açıldı. Törene Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Sağlık Müdürü Volkan...

05 Ocak 2019 Cumartesi 16:12
Keşlik Mahallesi hizmet binası açıldı

Bursa’nın Karacabey Belediyesi tarafından Keşlik Mahallesi’ne yapılan hizmet binası törenle açıldı.

Keşlik Mahallesi hizmet binası i törenle hizmete açıldı. Törene Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Sağlık Müdürü Volkan Çiğdem, Karacabey İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı. Başkan Ali Özkan, “Bir taraftan rutin belediyecilik yaparken, bir taraftan da Karacabey’e değer katmak için bir belediye o şehrin gelişmesi ve büyümesi için ne yapabilir diye kafa yoruyoruz. Karacabey’deki ekonomik hayatı canlandırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün açacağımız hizmet binası gibi mahallerimizden gelen talepleri değerlendirerek, yöre insanımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Bu hizmet binamızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Duanın ardından protokol mensupları tarafından hizmet binasının kurdelesi kesildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<