Kestel Belediye Başkanı Tanır’dan korona virüs denetimi

KESTEL BELEDİYE BAŞKANI ÖNDER TANIR VE KAYMAKAM NAİF YAVUZ, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN 81 İL VALİLİKLERİNE GÖNDERDİĞİ 'KORONAVİRÜS (COVİD-19) DENETİMLERİ' BAŞLIKLI GENELGESİ KAPSAMINDA İLÇE ESNAFINI ZİYARET EDİP, DENETİMLERDE BULUNDU.

11 Ağustos 2020 Salı 16:40
Kestel Belediye Başkanı Tanır’dan korona virüs denetimi

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve Kaymakam Naif Yavuz, İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliklerine gönderdiği ’Koronavirüs (Covid-19) Denetimleri’ başlıklı genelgesi kapsamında ilçe esnafını ziyaret edip, denetimlerde bulundu.

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve Kestel Kaymakamlığı’na vekalet eden Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliklerine gönderdiği ’Koronavirüs (Covid-19) Denetimleri’ başlıklı genelgesi kapsamında ilçe esnafını ziyaret edip, denetimlerde bulundu. İlçe genelindeki lokanta, restoran, kafe, market, berber ve kuaförleri ziyaret edip denetleyen Başkan Tanır, Kaymakam Yavuz ve ilgili kurumlar, esnaf denetimi ve sokaklarda maske, mesafe ile hijyen kontrolleri gerçekleştirdi.

banner380

Herkesin kendini denetlemesi en önemli husus

Konuya ilişkin konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ‘’Kaymakamımız, ilgili kurumlarımız ve güvenlik güçlerimiz ile birlikte, esnaf ve vatandaşlarımıza yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda denetimler gerçekleştiriyoruz. Sosyal mesafeye, hijyen kurallarına ve maske kullanımına dikkat çekerek, kontrollerimizi gerçekleştiriyoruz. Aslında herkesin kendini denetlemesi burada önemli olan husustur. Herkes kendini denetler ise, maskesine, mesafesine, temizliğine dikkat ederse bu hastalıktan kurtulmuş olacağız. Bütün vatandaşlarımızdan maske takmalarını ve temizliklerine dikkat etmelerini, kendi sevdikleri için, çevresindeki insanlar için ve toplumun geneli için önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu süreçte kurallara uyan esnafımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<